Bu Blogda Ara

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Blo Blog Wiki

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wikimarketing.org 'u Facebook' ta takip etmek için burayı ,  Twitter'da takip etmek için burayı tıklayınız. Bu yazı ilginizi çekmediyse diğer yazıları incelemek için burayı tıklayınız. Eğer bu yazı işinize yaradıysa aşağıdaki kısma yorumlarınızı bırakmanız bizler için iyi bir feedback olacaktır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslında uzun zamandır yoğunluktan ötürü bir şeyler paylaşamıyorum. Cannes, Kristal Elma gibi sektörde oysa ki tam yazmalık olaylar gelişti. Bence gençlik pazarlamasında her zaman case olarak kullanılması gereken bir Rock'n Coke atlattık. Amacım bir info grafik hazırlamaktı onunla ilgili ama nerede... Evet yoğunuz, çok yoğunuz hem de!

Sektörün aslında yaz döneminde uyuklamaya başladığı bir dönemdeyiz şüphesiz. Ama eğer gençlik pazarlamasına dair bir ajansta çalışıyorsunuz bu bizim için yoğun döneme denk geliyor demektir. Evet, back to school projeleri için şimdiden ter dökmeye başladık. Birçok güzel ve eğlenceli işle birlikte, saha tarafında da iyi bir ekiple işler bizi bu yaz sıcaklarında fazlasıyla yoruyor. Neredeyse pazarlamaya dair hiçbir şey duymak istemez oldum. Bu yüzden ne yazıyor ne de okuyorum. Ekonomi haberleri ise çok dikkat çekici, gelecek 5 yılı şekillendirecek gelişmeler oluyor.

İzlemeye devam edin güzel şeyler paylaşacağım şüphesiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...