Bu Blogda Ara

12 Eylül 2011 Pazartesi

Çinli iPhone 5 Satışta, Gördünüz mü?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wikimarketing.org 'u Facebook' ta takip etmek için burayı ,  Twitter'da takip etmek için burayı tıklayınız. Bu yazı ilginizi çekmediyse diğer yazıları incelemek için burayı tıklayınız. Eğer bu yazı işinize yaradıysa aşağıdaki kısma yorumlarınızı bırakmanız bizler için iyi bir feedback olacaktır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Birkaç hafta once iPhone 5'lerin tasarımlarının nasıl olacağına dair ilk gorüntüler paylaşılmaya başlandı. Fakat bundan daha once bilgiyi alan Çinli üreticiler çoktan iPhone 5 üretimine ve hatta satımına başladılar bile.  Aslında Çinli üreticilerin bire bir kopya üretimde ne kadar iyi olduğunu bilsekte, yeni iPhone 5'in buna mı benzeyeceği yoksa Çinli üreticilerin iPhone 6 diye satacakları ürünün iPhone 5'in klonu mu olacağı konuşulmuyor değil.


Çinlilerin iPhone 5'inde 2 adet dock connector bulunuyor. Ekran genişliği olarak 3.6 inç olarak kendilerini aşmış bulunuyorlar. Bu üründe biraz daha fazla plastik ağırlıklı bir malzeme kullanmışlar. Amaçları tamamen maliyetleri aşağı çekmek gibi gorünüyor :)  3 farklı renk olarak Apple' ın karşısında dik mi dik duruyorlar :) Yine kendi inovasyonlarını yapmışlar ve telefonu 0.29 inç inceltmeyi başarmışlar. Ve iPhone 4'teki 137 gramlık ağırlığı iPhone 5'te 107 grama çekmeyi başarmışlar. yrıca 1.3mp ile flaşlı outdoor çekimlerde başarılı bir kamera yerleştirmişler. JAVA tabanlı yazılımları yine bu sürümde de gormek mevcut. Ve ayrıca ekstra 1,5$ odeyerek televizyon fonksiyonuna sahip olmanız da mümkün ;) 5 saat konuşma süresi, 90 saat stand by süresi ile yine Apple' ı solda sıfır bırakmışlar..


Biraz Çinli iPhone 5'i incelemek gerekirse;






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...