Bu Blogda Ara

18 Ocak 2011 Salı

Emitt 2011 Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Buluşalım



 

En sevdiğim fuar Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı Başlıyor : ) Mümkünse turizmciler burada buluşalım
Dünyanın ve Türkiye’nin binlerce turizm profesyoneli
EMITT Fuarı için 10-13 Şubat tarihleri arasında
İstanbul - TÜYAP’ta!
KONUK ÜLKE YEMEN SPONSORLUĞUNDA
EMITT, 60,000 metrekarelik 10 salonda, 60 ülkeden 4000’e yakın katılımcısıyla dünyanın 6’ncı büyük turizm fuarı...

İşiniz turizm ise mutlaka EMITT’te olmalısınız!
10–13 Şubat tarihleri arasında, EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı 10 salonda birden TÜYAP’ta gerçekleşiyor. Turizm profesyoneliyseniz, EMITT’e gelin ve Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonelleriyle buluşun, bağlantılar kurun, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri daha yakından görün, yeni iş fırsatları yaratın.

EMITT, tatile çıkmayı düşünenler için de tam bir cennet! Olağanüstü erken rezervasyon indirimleri, zengin tatil fırsatları, çekilişler, ödüller ve daha fazlası EMITT’te!
EMITT Fuarı tatilciler için binlerce tatil seçeneğini aynı anda görme olanağı vermenin yanı sıra, çekilişler, ödüller ve indirimli tatil fırsatları da sunuyor. EMITT’i ziyaret eden tatilciler, kazanıyor.

Kimler EMITT Fuarı’nda?
Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, havayolu şirketleri, kruvaziyer şirketleri, turizmin her kesiminden şirketler... Türkiye’nin her yerinden turizm merkezleri (iller, ilçeler, beldeler), Bölgesel Kalkınma Ajansları. Dünyanın her yerinden 60 ülkenin Turizm Bakanlıkları ve temsilcilikleriyle birlikte tur operatörleri, otelleri, havayolu ve kruvaziyer şirketleri ile turizme yönelik ürün ve hizmetleri olan tüm kuruluşlar.
Standlarda ve etkinlik alanında renkli gösteriler, yöresel ve uluslararası tatlarla süslü zengin ikramlar, tatil çekilişleri, sunum ve toplantılar...

60 ülkeden 4000’e yakın katılımcı!
EMITT’e bu yıl ilk kez katılan ABD, Abu Dabi, Acaristan, Adigeye, Dominik Cumhuriyeti, Hırvatistan-Zagreb, Karabağ, Kore, Kuveyt, Pataya – Tayland, Rusya, Senegal, Singapur, Slovenya, Ürdün gibi yeni ülke ve bölgelerinin yanı sıra Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dubai - Birleşik Arap Emirlikleri, Ekvator, Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Hırvatistan- Dubrovnik, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Kenya, KKTC, Kosova, Küba, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Sudan, Suriye, Şili, Tanzanya, Tataristan- Rusya Federasyonu, Tayland, Tunus, Yemen ve Yunanistan da bir kez daha EMITT’te yerlerini alacak.

EMITT bu yıl dolu dolu 10 Salonda!
EMITT bu yıl, TÜYAP’ın 10 salonunu birden kullanıyor. Bu salonlar arasında, yapımı bu yıl tamamlanan 10. Salon da var.
2. Salonda, her yıl olduğu gibi ülkelerin turizm bakanlıkları, ulusal-bölgesel turizm örgütleri altında ya da ayrı ayrı katılan tur operatörleri, oteller, havayolu şirketleri vb yer alıyor. Bu salonda yabancı ülke ve şirketlerin kapladığı yer, katılımcı ülke sayısının artmasına paralel olarak bu yıl geçen yıllara göre daha geniş.
3. Salonda Türkiye’nin her yerinden zincir oteller, tek tek oteller, bölge ya da birlik altında temsil edilen otel ve turizm merkezleri toplanıyor.
4. Salonda ise otelinizin her ihtiyacını karşılayabileceğiniz turizm tedarikçileri bulunuyor.
5-6-9 ve 10. Salonlar geçen yıllar olduğu gibi, Türkiye’nin her yerinden şehirler bölgesel kalkınma ajansları sıralanıyor. Bu yıl şehirlerin katılımında tam bir rekor yılı olduğundan bu salonlar her zamankinden daha renkli olacak.
7 ve 8. Salonlar, Türkiye’nin tur operatörleri, seyahat acenteleri, cruise şirketleri ağırlıklı. Bu alandaki katılım da tıpkı ülke ve şehir katılımları gibi çok arttı.

EMITT artık KOSGEB'in desteklediği fuarlar arasında yer alıyor.
EMITT fuarı 2011 yılı dahil KOSGEB'in desteklediği fuarlar arasında yerini aldı. Acentalar, oteller, rent a car şirketleri, organizasyon şirketleri, turistik tesislere mal ve hizmet veren firmalar bu destekten faydalanabileceklerdir.

Ücretsiz davetiye ve yaka kartı başvurusu için www.fuardavetiyesi.com
EMITT’i ücretsiz ziyaret için gerekli online davetiye edinmek ve girişte beklemeksizin yaka kartı başvurunuzu yapabilmek için www.fuardavetiyesi.com sitesini ziyaret edin.

Ayrıntılı bilgi için: www.emittistanbul.com
EMITT hakkında ayrıntılı bilgi için www.emittistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...