Bu Blogda Ara

9 Mart 2011 Çarşamba

Eskişehir Leman Kültür [Hayata Dair Ne Varsa]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wikimarketing.org 'u Facebook' ta takip etmek için burayı ,  Twitter'da takip etmek için burayı tıklayınız. Bu yazı ilginizi çekmediyse diğer yazıları incelemek için burayı tıklayınız. Eğer bu yazı işinize yaradıysa aşağıdaki kısma yorumlarınızı bırakmanız bizler için iyi bir feedback olacaktır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Birkaç gün tahminimce marketing anlamında bir şeyler paylaşıyor olmayacağım." Hayata Dair Ne Varsa" adı altında kendi hayatımdan bir şeyler paylaşma niyetindeyim. Yediğim, içtiğim bana kalsın demeyip paylaşma kararı aldım. : )

Uniaktivite tarafından düzenlenen Kariyer Ekspresi 'nin davetlisi olarak Anadolu Üniversitesi'ne gittik. Aralardaki detayları hızlıca geçerek ... Organizasyonun bitiminde mini bir kutlama yapmak için Eskişehir Leman Kültür'e  gittik. Her şeyden once  şunu belirtmek isterim ki şu an İstanbul'daki mevcut Leman Kültür'le hiçbir alakası yok : ) Omrümün bir kısmını turlamakla geçirmiş bir insan olarak şunu rahatlıkla diyebilirim ki gordüğüm en keyifli, en güzel mekanlardan biri (hatta ilk 3te). Menü  onümüze geldiğinde ise gülmekten, dalga geçmekten doğru yemeği seçemeyeciğimi düşündüm. Fazla fazla seçenekler içerisinden garson aracılığıyla anca bir seçim yapabildik. Servis inanılmaz hızlı, yemekler olağanüstü güzel, fiyatlar inanılmaz komik (ucuz), ortam çok keyifli. Bir mekan her anlamıyla bu kadar mı iyi olabilir. Sırf bu yüzden gelişimizi birkaç gün ertelemek istedik.  Olmadı ama yine geleceğiz şüphesiz : )

Her Eskişehir'e gittiğimde uğrayacağım bir yer olacağı garanti.

Tüm Eskişehir hatıraları içerisinde bizi evinde ağırlayan dostlara, yardımcı olan Anadolu Marketing Kulübü'ne , Uniaktivite'ye , Sarper'e  - Nezih'e - Gokhan'a -Orhan'a ve ismini unuttuğum herkese teşekkür ederim.

İzmir'de bensiz çok eğlenmeyin :)

son not: Ankara, Eskişehir, Antalya'dan sonra bu güzel yer İstanbul'a da pek yakında açılıyormuş : )

Leman Kültür'den;









3 yorum:

  1. :D
    Taxim de Leman var

    http://www.bugunbugece.com/istanbul/Ayrintilar/Leman-Kultur.html

    YanıtlaSil
  2. Taner özçelik10 Mart 2011 17:29

    Evet ama Eskişehir'deki Leman'la yakından alakası yok

    YanıtlaSil
  3. Ya eskiden minicikti orası ama yine de keyifliydi, dar uzun koridordan ibaretti.
    Çok özendim, gideceğim ben de.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...