Bu Blogda Ara

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Beko Basketbol 2010 | Facebook Hayran Sayfası



Uzun zamandır yazmak isteyip de yazamadığım bir yazı bu aslında. Dünya Basketbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan ülkemizde, yıllardır spora (özellikle basketbola) büyük destek veren markalar kendilerini sahneye çıkarmaya başladılar.

Şampiyonanın sponsorlarından olan Beko, güzel bir TV reklamının ardından çeşitli mecralarda çok güzel işler çıkarmaya devam ediyor. Fakat beni burada en çok ilgilendiren ve süper hoşuma giden (bence sosyal medya adına süper birşey) Beko Basketbol 2010 Dünya Şampiyonası için çektiği TV reklamının sonunda sizleri www.facebook.com/bekobasketball2010 Hayran sayfasına yönlendiriyor.

3 ay önce kurulduğu anlaşılan sayfanın içerik , fotoğraflar, fikstür ve videolarla mükemmel bir tatminkarlık seviyesine ulaşmış durumda. Şuan için 47.800 hayranının olması ;ortalama post başına 50 civarı Like ile 20 - 30 arasında yorum alması (şampiyona başladığında rakamlar yükselecektir) fazlasıyla sayfanın iyi yönetildiğine dair bir göstergedir.

Kaan Kural ile sohbet ve interaktif bir oyunun olması ise başka hoş bir yanı.

Beko' nun ajansına, bunu uygulama cesareti gösteren marka müdürüne, koordineli çalışan sosyal medya yöneticilerine büyük bir alkış gönderiyorum; ellerinize sağlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...