Bu Blogda Ara

29 Ağustos 2010 Pazar

Grup Satın Alma Sitelerinde Kaçan En İyi 10 Fırsat

Son zamanlarda ülkemizde popüler olan grup satın alma sitelerinin artan sayıları karşısında hangi fırsatı değerlendirmemiz gerektiğini fazlasıyla gozden kaçırıyoruz.  Grupanya.com , Grupfoni.com  , Sehirfirsati.com , Markapon.com , Kipru.com , Clubkupon.com , Firsatkuponu.com ve Firsatciyiz.com adı en çok bilinir sitelerden bazıları. Her geçen gün aralarındaki rekabet arttıkça son kullanıcı noktasında bizler fazlasıyla avantajlı çıkıyoruz.

Bu siteler arasında kaçırdığımız en iyi 10 fırsatı yazma gereği duydum. Bunu yaparken de kriterim " en çok satın alınan " fırsat idi. Başkaları yaratılan katma değer, toplam kazanç gibi farklı kriterlerle sıralamayı yeniden yapabilirler.

En çok satın alınan fırsat bence en iyi kaçırılmış fırsat olduğunu düşündüğüm için kriterim bu yonde oldu. İşte kaçırılan en iyi 10 fırsat ( Grupanya.com , Grupfoni.com  , Sehirfirsati.com ,  Kipru.com , Clubkupon.com , Firsatkuponu.com, Firsatciyiz.com siteleri arasında değerlendirme yapılmıştır. Sitedeki rakamlar goz onüne alınmıştır. Rakamlarda gozden kaçan bir hata var ise düzeltme yapmak doğru bilgi açısından boynumun borcudur. =) )

1. Buz Müzesi Giriş - Grupanya



2. Suada Giritli İdilika by Mirror' da Yemek - Şehirfırsatı



3. Icessporto' dan Buz Pateni - Şehirfırsatı



4. Palma D'oro' da Brunch - Grupanya



5.  Makas Kuafor  - Grupanya



6. Cafe De Paris Sortie - Şehirfırsatı



7. Yoga Academy - Grupanya



8.  Çubuklu Hayal Kahvesi - Grupanya



9. Titanic Port Hotel Spa - Grupfoni



10. Suada Havuz - Şehirfırsatı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...