Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Sensation Türkiye Partisi


Aslında bu oncelikle First Sensation' a daha sonra bütün ajans ve markalara çağrımdır.. Hatta Hayal Akademisi Mey İçki' yle yaparsa daha da güzel olabilir :))

Sensation White Partileri her Temmuz ayının 15inde Hollanda' da yapılmaya başlamış fakat daha sonra konsept değiştirerek Dünya' nın farklı şehirlerinde Dj Show'a donüşmüş çok büyük dans partisidir. O gece sadece beyaz giyilir ve Trance - House ağırlıklı müziklerle hem gorsel hem de duysal bir şovun tadına bakılır. Gelin gorünki Türkiye' de maalesef  bir ayağı bile yok bu organizasyonun. Bunu üstlenecek markanın, ajansın havasına , PR' ına  laf soylenmez. Birileri el atsın yahu =)

Sensation'ın resmi sitesi; http://www.sensation.com/index.php

Bir de video; (youtube )





1 yorum:

  1. Amsterdam Sensation Break
    Amsterdam ve Sensation: Muhteşem ikili
    Yer : Amsterdam, HOLLANDA
    Tarih : 30 Haziran - 3 Temmuz, 2011

    www.dobreak.com


    ETKİNLİK PROGRAMI
    İz bırakacak bir partiye hazır mısınız?
    Sensation White Party'lerinin en gözdesi Amsterdam'da gerçekleşiyor. Her yıl 40.000'dan fazla kişinin beyazlar içinde Amsterdam ArenA'da katıldığı bu etkinlikte trance, house ve tekno müzik hakim. Hem muhteşem bir parti deneyimi yaşamak hem de gitmek için aslında baheneye ihtiyacımızın olmadığı Amsterdam'ı keşfetmek için bundan güzel bir zaman olamaz. Beyaz kıyafetinizi yanınızda getirebilir veya Amsterdam'ın size sunacağı ilginç kostüm alternatiflerini düşünebilirsiniz. Saatlerce sürecek bu partiye enerjinizi saklamayı unutmayın!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...